Referencer

Telefonsystemet har flere tillægs-funktioner, blandt andet kan samtaler med patienterne optages på bånd, hvis det skulle blive relevant. Vi har fået virkelig god service, og hjælpen er altid lige ved hånden. Er vi i tvivl om noget, så kommer IP netcom A/S’s lokale mand straks forbi. På første dag, hvor systemet skulle tages i brug, var der endda en medarbejder fra IP netcom A/S med os hele dagen for at svare på spørgsmål og lave småjusteringer. Vi har været trygge hele vejen igennem forløbet.

Ulla Jacobsen ( Lægehuset i Kibæk )

Klinikken skulle flytte til nye lokaler og der skulle etableres nyt netværk til IT og IP telefoni. IP Netcom blev valgt til denne opgave, og samarbejdet har været meget velfungerende og med en god service i hele processen. Systemet stod klart på åbningsdagen, og er velfungerende i vores dagligdag.

Lægerne Gibsholm-Madsen ( Lyngby Storcenter )

Jeg ville ikke vælge andre telefonsystemer end dette, selvom jeg kunne. Det hele er meget nemmere. Det er rigtig nemt når patienterne selv taster deres CPR nummer, og det er rart at have journalen klar, så det hele går meget hurtigere.

Hans Jakob Jensen ( Skt. Anne Plads i Odense )

Vi er meget tilfredse med vores telefoniløsning. Vi har i dag indset hvor meget CPR-integrationen til vores lægesystem gavner os dagligt.

Lene ( Lægerne Solrød Center 9 )

Vi er rigtigt glade for at vi skiftede telefonsystem til IP Netcom. Det er en stor hjælp for alle i hverdagen med cpr-opslag, og vores patienter er meget tilfredse med kø-funktionen.

Læge Thore Eriksen ( Lægehuset Sankt Anne Plads, Odense )